Koningsdag Meppel

Geen Koningsdag in Meppel zonder Oranjecomité. Het Oranjecomité had een aanvraag ingediend bij het WBF om Koningsdag in Meppel groter neer te zetten. Zo gaan bijvoorbeeld oranjesoezen naar de verzorgingstehuizen en een aantal opvanglocaties. En in de stad was er vermaak voor jong en oud. Koningsdag in Meppel zorgt voor verbondenheid, verbinding en saamhorigheid.

Proatakker

Voor de moestuinvereniging in Nijeveen was het tijd om een aantal dingen op te knappen. Het hekwerk aan de voorzijde is vernieuwd, er kon drainage worden aangelegd tussen een aantal tuinen en de grasmaaimachine, die ze al jaren hadden, is vervangen.  Het bestuur van de vereniging heeft eerst alles in kaart gebracht wat er nodig zou zijn om de Proatakker te vernieuwen en daarna een aanvraag ingediend bij het WBF. Het WBF heeft een bijdrage gedaan om de bovengenoemde zaken te realiseren, zo kunnen de tuinierders weer naar hartenlust tuinieren. 

Mister Smart Quiz

Mister Smart organiseert quizzen voor senioren in verpleeghuizen. Hij neemt in deze quizzen de ouderen mee naar weetjes en muziek van vroeger. Het WBF draagt dit mooie initiatief een warm hart toe, door dit financieel te ondersteunen.

Terugblik 2022

Gerard ter Braake neemt jullie mee met een terugblik op 2022. We hebben afgelopen jaar weer aan veel mooie projecten mogen bijdragen.

Lantaarnpalen Keizersgracht

Recent is de verlichting van de Keizersgracht vervangen door sfeervolle lantaarnpalen. Hans Geurts neemt je mee in het proces en hoe het WBF hier een aandeel in heeft geleverd.

Pumptrackbaan

Zaterdag 19 november 2022 is de Pumptrackbaan in Meppel geopend. Marijn & Wessel (11) kwamen met het initiatief voor een Pumptrackbaan. Om dit te realiseren heeft WBF Meppel het project financieel ondersteund.